Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Østre Ringvej 15B 1 th, 4700 Næstved
Adresse
Østre Ringvej 15B 1 th
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeAndelsbolig
Boligareal73 m2
Stuer2
Værelser3
Planer1
Byggeår1953
Økonomi
Kontantpris285.000 kr.
Månedlig ejerudgift4.380 kr.
Energimærke

Tjek boliglån

Lækker andelslejlighed, der oprindeligt har været en 3 værelses, men nu er indrettet med skøn stor stue, walk-in closet og soveværelse. Lejligheden er beliggende på 1. sal i den første blok og har derfor godt udsyn til området omkring.

Lejligheden indeholder badeværelse, der er holdt i hvidt og sort og hvor tidligere viktualierum er inddraget, så der er en god stor bruseniche.
Køkkenet er flot lyst og godt indrettet med skabe på begge sider og åbnet op mod entre/stue, så det giver en god rumfornemmelse. Soveværelset er lyst og venligt og skal kun indeholde sengen, da men i forbindelse med entreen har adgang til dejligt stort rum til tøj og anden opbevaring.

Stuen er som nævnt dejlig stor og meget lys. Der er lagt gulv i hele lejligheden med skibsplankelook og sat spot op, der giver en flot loftshimmel i f.eks. stuen.

Over alt fremstår lejligheden flot og velholdt, så den er lige til at flytte ind i. Og hvis man har brug for et ekstra rum og mindre stue, vil man kunne dele det op igen.

I kælderen er der brugsret til opbevaringsrum.

Foreningen er veldrevet og har gode fællesområder med bl.a. legeplads, tørrepladser, og grønne arealer samt selvfølgelig p-arealer (p-pladser kan lejes). Fælles betalingsvaskeri.

Beliggenhed i gåafstand til byen, indkøb, busforbindelser og skoven.

Kom og kig.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Vi passer på hinanden og alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.