Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Bøgevej 12 , 4684 Holmegaard
Adresse
Bøgevej 12
4684 Holmegaard
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal162 m2
Grundareal763 m2
Garageareal24 m2
Stuer1
Værelser6
Planer1
Byggeår/Ombygget1968/2006
Økonomi
Kontantpris1.800.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.355 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling90.000 kr.
Brutto *7.766 kr.
Netto *6.682 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.
NyhedJa

Tjek boliglån

Nyhed
GPS'en er indstillet til Bøgevej 12, der ligger som en del af et uforstyrret villakvarter tæt ved byens goder. Her venter en flot, traditionel etplansvilla fra 1968 med en charmerende tilbygning, der formår at udnytte rummets potentiale, mens selve den delvist istandsatte bolig afspejler en tilgang til den moderne børnefamilies boform, der kombinerer det funktionelle med det flotte.

De sandfarvede facader trækker sig godt tilbage fra vejen, så I får jeres dagligdag for jer selv. Indkørslen fører op til en stor garage, og mod syd, nord og vest er der terrasse- og haveområder at finde. Her kan I udfordre hinanden i interne fodboldopgør eller slå jer ned på den læfulde terrasse, der er omsluttet af plankeværk og halvmure, så I kan sidde helt i fred!

Indenfor venter en veldisponeret etplansvilla, og hele den store familie bydes velkommen på hele 162 kvadratmeter, der med lethed samler alt fra den sammenbragte børneflok til det pladskrævende pars hobbyer. Planløsningen byder nemlig på et centreret stuemiljø i åben forbindelse med køkkenet, mens hele fem værelser også er at finde sammen med badeværelse, entré og bryggers. Særligt den tilbyggede spisestueafdeling kan prale af et enestående lysindfald, hvor loftet er ført til kip, ligesom også de to tilstødende værelser i husets vestfløj er kærkomne additioner til indretningen. De flotteste gulve er med til at give en smuk kontrast til den minimalistiske indretning, der i særdeleshed afspejles i det tidløse køkken med mørke fronter såvel som det lyse badeværelse, mens bryggerset fremstår som et praktisk rum med masser af opbevaringsplads, håndvask og plads til vaskesøjle.

Fensmark er en veletableret by beliggende i Næstved Kommune, som kan prake af et suverænt foreningsliv, som sætter stemningen for et aktivt lokalområde. Skole, børnehave, skovbørnehave og dagpleje giver rige muligheder for jer, der kun vil jeres børn det bedste, mens nærmiljøet også rummer gode idrætsfaciliteter og supermarked, der har alt. Skal I nyde naturen, har I kort afstand til skov og mose, mens en 8 minutters tur i bil leder til Næstved, hvor I bl.a. støder på Næstved Storcenter.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk