Vis oplysninger

NY SAG - E-mærke A2010

Skjul oplysninger
Vis billeder

Holmevænget 7 , 4684 Holmegaard
Adresse
Holmevænget 7
4684 Holmegaard
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal164 m2
Grundareal720 m2
Stuer2
Planer1
Byggeår2012
Økonomi
Kontantpris2.500.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.336 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling125.000 kr.
Brutto *10.213 kr.
Netto *8.987 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Denne 1-plans villa er lidt ud over det sædvanlige. Her har ejeren gennemtænkt indretningen, så du får rigtig godt indrettet beboelsesarealer og samtidig direkte forbindelse til integreret hobbyområde/garage, der sjældent ses mere optimalt.
I hobby/garageområdet er der installeret stærkstrøm, der er teknikrum hvor varmepumpen er installeret, el-port, køkkenafdeling og dobbeltdør til haven, så der er utroligt mange anvendelsesmuligheder.

Huset er beliggende i hyggeligt villakvarter i Holme-Olstrup, på blind sidevej, så du bor roligt, men samtidig kan du nå toget via havelågen, når det holder på perronen. Dog er toget ikke tættere på, end det ikke generer i hverdagen. Området har egen dagligvarebutik, og ellers er der få km til Næstved Storcenter, Næstved midtby og god adgang til motorvejen, hvis man er pendler i dagligdagen.

Huset er bygget med omtanke og med henblik på gode materialer, der er nemme at vedligeholde og næsten vedligeholdelsesfrie udvendigt. Genvex-anlæg, varme fra varmepumpe (luft til vand) og naturligvis gulvvarme overalt, giver både en god varmeøkonomi og et behageligt indeklima. Vandet spares der på, ved stor opsamlingstank i haven, så der er vand til havevanding.

Den daglige indgang er via flisebelagt indkørsel, fra carporten eller direkte via garagen, hvor du kommer ind i kombineret entre/bryggers, i forbindelse hermed er der badeværelse med væghængt toilet og muret bruseniche. Videre adgang til charmerende opholdsstue, nærmest en integreret, luksus udestue med klinker på gulvet og stort vinduesparti på hele den ene side og dobbeltdør til terrassen (markise udvendigt), rigtig hyggeligt og herfra direkte adgang til køkkenet.

Køkkenet er et kapitel for sig selv og integreret med spisestuen, der har loft til kip, så det giver en fantastisk rumfornemmelse. Af detaljer i køkkenet kan nævnes motoriserede skuffer, lydsvag emhætte i vinkel, så man har frihøjde over den i øvrigt nedsænkede kogesektion, der giver god arbejdsstilling ved madlavning.

Spisestuen er i vinkel med endnu et hyggeligt dagligstue område, ligeledes med udgang til terrassen. Så her er mulighed for flere hyggekroge samtidig med, det er åbent plan, så du kan have mange gæster. I forbindelse med stuen er der adgang til 2 gode store værelser og husets gæsteentre. Fra entreen er der adgang til husets 2. badeværelse, der har skabsarrangement, væghængt toilet og lækkert brusebad med wellness brusekabine, der kan bruges både som alm. brusebad, men som nævnt også til en wellness oplevelse. Endnu et soveværelse, så man her har mulighed for at have et forældreafsnit i boligen.

Til ejendommen hører hyggelig have med bede og træer og du får hele pakken med nyere hus i opvokset kvarter, og skal ikke vente på, at hækken vokser op.

Denne ejendom er bestemt et besøg værd, og indretningen kan være fleksibel, så kom og kig om ikke dine boligdrømme kan blive opfyldt her.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.