Vis oplysninger

209 m2 beboelse og underetage på 125 m2

Skjul oplysninger
Vis billeder

Skipperlodden 30 , 4736 Karrebæksminde
Adresse
Skipperlodden 30
4736 Karrebæksminde
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal209 m2
Grundareal910 m2
Garageareal46 m2
Stuer2
Planer3
Byggeår1987
Økonomi
Kontantpris3.695.000 kr.
Månedlig ejerudgift4.281 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling185.000 kr.
Brutto *14.592 kr.
Netto *13.083 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

I alt 334 etagemetre på 3 plan i arkitektonisk spændende bolig, med fantastisk udsigt til fjorden fra dagligstuen og udgang til stor udsigtsterrasse.
Til boligen hører også stor dobbelt muret garage. Haven er hyggelig med flere fliseterrasser og græsplæne med buske omkring, så den er forholdsvist nemt at holde. Naturligvis god stor flisebelagt indkørsel foran garagen og indgang til huset.

Selve beboelsen er fordelt i 2 plan, hvor komfort er i højsæde med bl.a. to store badeværelser placeret i forbindelse med soveværelserne.
Fuldt kælderplan, der har mange anvendelsesmuligheder, p.t. indrettet som gildesal, med eget badeværelse og to kontoret samt viktualierum. Til kælderen, er der separat indgang og den er meget anvendelig til f.eks. hjemmekontor, herreværelse/vinkælder, hobbyrum/spilleafdeling til børnene, billard, gildesal og meget, meget mere.

Beboelsens indretning er således: Entre med direkte adgang til køkken/alrum/stue, der er samlingspunktet for resten af beboelsen. Her er plads til det helt store plankebord eller spisebord og sofaafdeling. Åbent til køkkenet, der er helt stilrent i hvid fra Alno ca. 8 år og med alt, hvad man kan forvente i et moderne køkken. Udgang til fliseterrasse, der ligger ugeneret og har lidt ly fra terrassen ovenover. Også udgang til haven via godt stort bryggers med skabsplads og vaskesøjle. To store værelser med badeværelse i mellem. Badeværelset er stort i lyst tidløst look og har døre til begge værelser, så det er oplagt til f.eks. to børneværelser, gæsteværelser m.v.

Inde fra køkken/alrum/stue er der trappe til både 1. salen og kælderplan, hermed bliver kælderen godt integreret i beboelsen og føles på ingen måde som kælder.

1. salen har dejlig dagligstue med vinkel omkring træaltan, fra stuen og altanen er der helt fantastisk udsigt til fjorden, hvor man rigtig kan nyde både vandet samt bådene på vej ind og ud af fjorden. Forældre soveværelse med stort badeværelse på 1. sal.

Hele vejen igennem, har man gode materialer og gennemtænkt indretning, så det bliver både spændende, men samtidig også en meget praktisk bolig. Indretningen gør også, at den kan opfylde mange forskellige behov, så det er helt klart en ejendom, man skal se.

Beliggenheden er også helt i top, med fjorden lige for enden af vejen med lille bådlaug. Gåafstand til stranden med den skønneste natur og det hyggelig miljø ved havnen, med cafeer, restauranter mm. Mere praktisk, ligger ejendommen meget tæt på indkøb, busforbindelse, i cykelafstand til både kommuneskole og privatskole.

Bemærk, nogle billeder har været igennem Vitual Stagning og blevet møbleret. Link til inspirations katalog

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.