Vis oplysninger

Nyere villa i naturskønt område

Skjul oplysninger
Vis billeder

Æblevænget 31 , 4700 Næstved
Adresse
Æblevænget 31
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal150 m2
Grundareal841 m2
Stuer1
Planer1
Byggeår2006
Økonomi
Kontantpris2.650.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.686 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling135.000 kr.
Brutto *11.227 kr.
Netto *9.719 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Villa fra 2006 beliggende på rolig villavej, hvor der er natur lige uden for havelågen i form af tilplantet skov og i øvrigt tæt på en masse natur i form af marker, stier og Susåen med grønne områder og gangstier langs vandet.
Indeholder entre i delvis åben forbindelse med køkken/alrum, så der er et åbent og luftigt indtryk, allerede fra du træder ind i boligen. Her er loft til kip med akustiklofter. Køkken-/alrum har lysindfald fra begge sider med havedør fra spiseafdelingen til terrassen/haven. Køkkenet er indrettet med meget skabsplads fra HTH. Stort køleskab og fryseskab. Vask og vinduer med udsigt til forhaven og kogesektion mod spiseafdelingen. Der er plads til det helt store langbord, hvis det er et ønske. Der er flotte gråmeleret klinker, der går igennem i entre, køkken/alrum, værelsesgang og bryggers og skaber en helhed. Der er naturligvis gulvvarme i hele huset og i øvrigt centralstøvsuger.

Fra alrummet, er der dobbelt glasdør til dagligstuen, der ligeledes fremstår hyggelig og lys med vinduer og havedør. Her kan man uforstyrret fordybe sig i en bog eller en god film, selvom der er aktivitet i alrummet. Fra entre er der adgang til soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse med bruseniche. Stue og værelser, har olierede parketgulve og listelofter, hvor der ikke er loft til kip. Afdeling med bryggers, 3 værelser samt badeværelse med muret bruseniche. Således er boligen opdelt i forældre og børneafdeling med alrummet som samlingspunkt.

Alt i alt en meget velgennemtænkt indretning. Udvendigt er ejendommen opført i materialer og design, der gør den meget nem at vedligeholde og meget lysindfald. Træ/aluvinduer og intet træværk udendørs. Genindvindingsanlæg, der giver godt klima og god varmeudnyttelse. Beliggenheden til lille skov giver et dejligt fugleliv(lyt øverst), det kan man da kun blive glad ved.

God stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler. Haven er velanlagt med plads til både nyttehave og ugenerede hyggeområder.
Den nye omfartsvej er nem at komme til, det giver adgang til hele Næstved og de omkringliggende byer. For børnefamilier er området godt med muligheder for legekammerater, gode pasningsmuligheder, og kommunal og privatskole.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.