Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Fjellebrovej 18 , 4700 Næstved
Adresse
Fjellebrovej 18
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal102 m2
Grundareal311 m2
Udhusareal6 m2
Stuer1
Værelser4
Planer1
Byggeår2007
Økonomi
Kontantpris1.475.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.194 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling75.000 kr.
Brutto *5.802 kr.
Netto *5.173 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Halvt dobbelthus på 102 m2 med rigtig god indretning, god have og p-plads under tag.
Der er blevet plads til i alt 3 værelser og stor stue med åbent køkken.

Indgangen er kombineret entre/bryggers, herfra er der adgang til husets ene værelse, stuen og badeværelse. Badeværelset er i lyse fliser med muret bruseniche og hvidt skabsarrangement ved med håndvask. Fra badeværelset er der videre adgang til soveværelset. Soveværelset har ligeledes adgang fra stuen, så det er utrolig praktisk og man kan selv vælge, om man vil benytte begge døre, eller kun den ene adgang. Huset andet værelse har også adgang fra stuen.

Stuen er hyggelig og indrettet i vinkel, så man naturligt får opdelt til spisebord og dagligstue. Køkkenet er i hvide elementer og placeret i vinklen og har vaskeø mod stuen. Dejlige store vinduespartier, der giver godt lysindfald og udsigt til rækkehusets egen have.

Haven er opdelt i areal ud for stuen, hvor det er naturligt at have terrasse med havemøbler og grill, da solen er her fra middag til den går ned. Der er også flisebelagt område ved hovedindgang, hvor der er plads til tørrestativet og ekstra plads ved udhuset, til lille hyggeplads eller cykelparkering.

Til rækkehuset, hører udhus og der er 1 p-plads. Endvidere er der gæsteparkering.

Selve området er beliggende naturskønt i Rønnebæk, lige midt i grønne områder, hundeskov, Kalbyris skov og Jomfruens Egede samt nyanlagt sø med beplantet skovområde. Kultur i byen omkring kirken og Rønnebæksholm. Stisystem til Rønnebæk skole og til Næstved by/station. I øvrigt kort afstand til omfartsvejen.

 

Ejendomsmæglere er ikke omfattet af lukningen af liberalt erhverv, så du kan booke fremvisninger som normalt.

Kontakt blot Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Men vi passer på hinanden og alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.