Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Fjellebrovej 31 , 4700 Næstved
Adresse
Fjellebrovej 31
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal102 m2
Grundareal301 m2
Udhusareal6 m2
Stuer1
Planer1
Byggeår2007
Økonomi
Kontantpris1.445.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.230 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling75.000 kr.
Brutto *5.884 kr.
Netto *5.176 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Rækkehus på 102 m2 med rigtig god indretning. Der er blevet plads til f.eks. 2 børneværelser, soveværelse og stor stue med åbent køkken.

Indgangen er kombineret entre/bryggers, herfra er der adgang til husets ene værelse, stuen og badeværelse. Badeværelset er i lyse fliser med muret bruseniche. Fra badeværelset er der videre adgang til soveværelset. Soveværelset har ligeledes adgang fra stuen, så det er utrolig praktisk og man kan selv vælge, om man vil benytte begge døre, eller kun den ene adgang. Huset andet værelse har også adgang fra stuen.
Stuen er hyggelig og indrettet i vinkel, så man naturligt får opdelt til spisebord og dagligstue. Køkkenet er i lyse elementer og placeret i vinklen og har ø mod stuen. Dejlige store vinduespartier, der giver godt lysindfald og udsigt til rækkehusets egen lille have.

Haven har 3 områder, så man kan lave hyggelige terrasser og også har et stykke med græs. Fra stuen, bliver der sat havedør i det det sidste vinduesparti, så du kan gå ud til haven 3 steder fra stuen, hvilket også optimerer indretnings mulighederne i stuen.

Til rækkehuset, hører udhus og der er 1 p-plads. Endvidere er der gæsteparkering.

Selve området er beliggende naturskønt i Rønnebæk, lige midt i grønne områder, hundeskov, Kalbyris skov og Jomfruens Egede samt nyanlagt sø med beplantet skovområde. Kultur i byen omkring kirken og Rønnebæksholm. Stisystem til Rønnebæk skole og til Næstved by/station. I øvrigt kort afstand til omfartsvejen.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.