Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Gustav Wieds Vej 1 , 4700 Næstved
Adresse
Gustav Wieds Vej 1
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal169 m2
Grundareal870 m2
Garageareal20 m2
Stuer1
Værelser5
Planer1
Byggeår1976
Økonomi
Kontantpris2.700.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.911 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling135.000 kr.
Brutto *11.200 kr.
Netto *9.808 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Huset indeholder dejlig rummelig entre med indbyggede skabe. Herfra adgang til stort lyst værelse/soveværelse samt til stuen. Stuen er renoveret med 22 mm Merbau gulv i dybe toner, der givet et godt modspil til de hvide vægge og de over fire meter op til kippen. Der er i både stue og køkken monteret Velux ovenlysvinduer. Fra stuen er der delvis åben forbindelse med fløjdøre til køkkenet, der er nydeligt Invita køkken, der fremstår flot og lyst, ligeledes med loft til kip. Her er på bagsiden af kogesektionen placeret en lille "bar", hvor man kan nyde et lille glas, mens aftensmaden tilberedes, eller man kan spise lidt hurtig morgenmad.

Stuen er stor og rummelig, så du kan rigeligt få plads til både det store langbord ud for køkkenet og samtidig have en stor sofagruppe i den modsatte ende. Som detaljer kan tilføjes, at ledninger til f.eks. højtalere/tv er trukket i kabler i væggen, så du ikke har ledninger langs væggen og der på spær er monteret indirekte LED lys.

Modsat køkkenet, er der fra stuen adgang til soveværelset, der har samme type gulv som i stuen. Her er indbyggede skabe, adgang til eget badeværelse samt havedør til haven. Her kan med fordel anlægges en lille terrasse, hvor man vil få stor glæde af morgensolen.
Fra den anden ende af stuen er der dør til "børneafdelingen" med eget badeværelse og 2 værelser.
Fra køkken og "børneafdeling" er der endvidere adgang til bryggers, stor baggang med gasfyr og plads til mindre værksted. Herfra direkte adgang til garagen. Garagen er isoleret og opvarmet og har fået isat vinduesparti, så den kan benyttes til mange formål, rigtig godt hobbyrum. Fra denne afdeling af huset, er der adgang til både bagside/skur og carporten.

Ejendommen har nyere udestue, der med dejligt lysindfald kan benyttes det meste af året. Hverken denne, carporten eller skuret er på BBR.

Haven består på forsiden af huset, af en stor flisebelagt indkørsel med aflåseligt hegn til baghaven. Baghaven er dejlig ugeneret og har som nævnt sol hele dagen. Her er smukt anlagt med blomstrende bede, fiskedam og ældre drivhus, det hele anlagt med henblik på minimal vedligeholdelse.

Taget er fra 2019 og både døre og vinduer er løbende udskiftet imellem 2017 og 2020. Huset er velisoleret og har store loftrum med fast gulv i begge ender.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Vi passer på hinanden og alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.