Vis oplysninger

Villa i Næstved by, på rolig stikvej

Skjul oplysninger
Vis billeder

Ivar Hvidtfeldts Vej 2 , 4700 Næstved
Adresse
Ivar Hvidtfeldts Vej 2
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal153 m2
Grundareal524 m2
Udhusareal21 m2
Stuer2
Planer3
Byggeår1920
Økonomi
Kontantpris1.785.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.230 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling90.000 kr.
Brutto *7.106 kr.
Netto *6.369 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Byvilla med rolig beliggenhed, kan det lade sig gøre? Ja, på denne ejendom, får du det bedste af begge dele, da den er beliggende på rolig sidevej midt i byen, med gåafstand til torvet, skole, stationen, havnen m.v. Rigtig hyggeligt gårdhave, der er helt ugeneret, så du har din egen lille oase i byen. I forbindelse med haven er der egen garage samt hyggelig "udestue", der kan forlænge perioden, man kan nyde udelivet i haven (dog ikke på BBR)

Boligen indeholder gæsteentre med adgang til gæstetoilet og stuerne. Stuerne er én suite med udsigt mod gaden, dog p.t. ændret, så der er alm. dør mellem stuerne. Alternativt til 2 stuer, kan den ene stue benyttes til stort værelse, hvis der er behov herfor.

I stueplan er der endvidere meget stort og hyggeligt køkken/alrum mod gårdhaven. Her er både god køkkenafdeling med meget skabs- og bordplads og afdeling til stort spisebord m.v..

Fra køkkenet er der udgang til gårdhaven via lille mellemgang og via "bryggers". Bryggerset består af stor baggang med skabe, men indeholder ikke vaskefaciliteter, det er i kælderen. Rummet har derfor mange anvendelsesmuligheder, og kan være planterum, hjemmekontor, træningsrum eller benyttes som det gør nu, som indgang med god plads og god opbevaring.

Fra mellemgangen er der trapper til 1. salen, der er god og rummelig med 3 gode værelser og stort badeværelse samt separat toilet. Ejendommen rummer derfor rigeligt en børnefamilie, da der er god indretning med værelser og stuer. Ejendommen kan desuden indrettes fleksibelt med flere værelser.

Kælderen rummer opbevaringsrum samt vaskerum. Bl.a. rigtig godt værkstedsrum.

Kom og kig, om ikke denne bolig, kan rumme dine boligdrømme.

De første billeder er redigeret som ide-oplæg.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.