Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Kjærvej 18 , 4700 Næstved
Adresse
Kjærvej 18
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal146 m2
Grundareal598 m2
Udhusareal16 m2
Garageareal21 m2
Drivhus10 m2
Stuer3
Værelser6
Planer3
Byggeår/Ombygget1951/2001
Økonomi
Kontantpris2.395.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.856 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling120.000 kr.
Brutto *9.674 kr.
Netto *8.510 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

CHARMERENDE VILLA MED ALTANER OG DEJLIG HAVE

Her er en skøn bolig med flere dejlige opholdsrum, hvor familien kan samles i hverdagen, og en indbydende have med terrasse, drivhus og alt, hvad den haveinteresserede kan ønske sig.

Ejendommen har en velholdt have med rododendronbuske, flere bede og græsplæne, og sælger har indrettet drivhuset som en pavillon med hyggeligt loungeområde. En flot terrasse i træ giver rig mulighed for at nyde livet udenfor i sommerhalvåret - i det hele taget er haven en oase af små hyggelige kroge, hvor man kan opholde sig og for eksempel nyde en kop kaffe i skønne omgivelser. En flisebelagt indkørsel leder op til en garage med en elektrisk port, og for enden heraf ligger et udhus, der nu er benyttet som en kombination af hobbyrum og værksted.

Boligen er indrettet med flere store stuer med flotte trægulve, hvor hverdagslivet rigtigt kan udfolde sig, og køkkenet har stor spiseområde med franske døre ind til stuen, hvor en brændeovn varmer lystigt. Køkkenet har godt med bordplads til madlavningen og et dejligt lys falder ind i rummet fra et stort vinduesparti ved spiseafdelingen, hvorfra der også er udgang til en terrasse, og derudover består etagen af et badeværelse med brus og gulvvarme, samt en hyggelig entre med indbyggede skabe og en hvid trappe, der leder op til førstesalen. Her finder I tre værelser, der alle har gulvvarme, og hvoraf de to har udgang til en altan med udsigt over kvarteret.
I kælderen får I et vaskerum med god plads til tørretumbler og vaskemaskine og let adgang til tørresnoren udenfor, samt to disponible rum, et værkstedsområde og et fyrrum til jeres rådighed.

Villaen ligger ideelt mellem byen og skoven med fem minutter til stationen på cykel ad gode stier. I vil bo tæt på skole, daginstitutioner og hverdagens indkøb, og på fem minutters kørsel i bil kan I nå Næstved centrum, hvor et hyggeligt bymiljø og flere kulturelle tilbud venter jer.

En spændende villa med god beliggenhed, som vi glæder os til at introducere jer til.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.