Vis oplysninger

Skjul oplysninger
Vis billeder

Markstien 5 , 4700 Næstved
Adresse
Markstien 5
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal132 m2
Grundareal600 m2
Udhusareal4 m2
Garageareal18 m2
Overdækning12 m2
Stuer1
Værelser6
Planer1
Byggeår1969
Økonomi
Kontantpris2.100.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.383 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling105.000 kr.
Brutto *8.269 kr.
Netto *7.410 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

ETPLANSVILLA MED STOR, LÆKKER TRÆTERRASSE

Her er en hyggelig villa med hele 5 værelser og en dejlig have, hvor sælger bl.a. har indrettet legeområde. Beliggenheden er i top ikke langt fra Næstved centrum - midt imellem by og skov - og vil tilfredsstille familien, som har brug for god plads og nem adgang til alt. Ejendommen er løbende renoveret inden for de sidste otte år, og I vil få en bolig med moderne køkken og badeværelse m.v. hvor både æstetik og funktionalitet har vægt i indretningen. Huset er et dansk-produceret hus, fra Panbo Bjælkehuse i Vejle, der stadig eksisterer.

Boligen er etableret med en stor stue, der har udgang til et overdækket stykke terrasse, og den ligger i forbindelse med spisestuen, som er placeret lige ved køkkenet, så der næsten opstår et køkken-alrum. Her er køkkenelementerne holdt i hvidt i et strømlinet design, mens en sort bordplade skaber en flot kontrast, og rummet er selvfølgelig indrettet med alle de hårde hvidevarer, som I har brug for i hverdagen. Fra fordelingsgangen har I adgang til fem værelser, hvor det ene benyttes til garderoberum samt et badeværelse, der er opført med bruseniche og vaskesøjle, og alle rum er i virkelig flot stand med hvide vægge, der gør det nemt at flytte ind og etablere en skøn hverdag.

Ejendommen har en dejlig udsigt fra haven ind mod byen, og terrassen er stor og delvist overdækket, så I kan få skygge på de varme, solrige sommerdage. Et hjørne af haven er indrettet som legeplads med sandkasse, gyngestativ og legehus, og ellers er her en god græsplæne, så haven er forholdsvis nem at holde. En stor indkørsel befinder sig foran huset, hvor der kan holde flere biler, mens en flisebelagt gang går ned langs huset til haven - langs hermed finder I også hoveddøren. Ved indkørslen er der garage og udhus.


Villaen ligger i roligt villakvarter, på blind vej, tæt på Næstveds centrum med alle byens tilbud og 5 minutter til skoven og fem minutter til stationen på cykel ad gode stier. I vil bo tæt på skole, daginstitutioner og hverdagens indkøb.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi ser frem til at vise jer en dejlig etplansvilla med god plads til hele familien.

 

Ejendomsmæglere er ikke omfattet af lukningen af liberalt erhverv, så du kan booke fremvisninger som normalt.

Kontakt blot Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Men vi passer på hinanden og alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.