Vis oplysninger

Skøn villa, til den lille familie med dejlig have.

Skjul oplysninger
Vis billeder

Sorøvej 368 , 4700 Næstved
Adresse
Sorøvej 368
4700 Næstved
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal95 m2
Grundareal1.292 m2
Carportareal20 m2
Stuer1
Værelser4
Planer3
Byggeår1935
Økonomi
Kontantpris1.345.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.474 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling70.000 kr.
Brutto *5.779 kr.
Netto *4.972 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Klassisk og tidstypisk bolig fra 1935, der fremstår med gule facader, tegltag og hvide vinduer, vel nok Sjællands svar på et Skagenshus.
Huset er velholdt og vedligeholdt og moderniseret med hensyn til husets oprindelige ånd.

Til ejendommen hører dejlig stor have, så du er ugeneret på egen grund uanset beliggenheden ved Sorøvej. Haven er med mange buske og træer langs skel, hyggelig terrasse og lille gårdsplads. Carport med praktisk udhus.

Boligen indeholder entre, med trappe til 1. salen og direkte adgang til køkkenet. Køkkenet er holdt i hvidt med fliser på køkkenbordet, der understreger, den hyggelige stemning i huset. Viktualierum i kælderplan med god hyldeplads.

Stor stue med brændeovn og trægulv, rigtig hyggelig. Stuen, er p.t. er opdelt således, at der er indrettet værelse i den ene ende, dette er dog kun en let væg, der nemt kan tages ned igen.

1. salen indeholder stort soveværelse med udgang til hyggelig altan og hyggeligt værelse/børneværelse. Endvidere toilet med håndvask på 1. salen, hvilket er rigtig praktisk ved soverummene.

Fra køkkenet er der baggang til lille fordelingsgang. Herfra er der udgang til den lille gårdsplads, til badeværelset, der er holdt i lys/rosa marmorfliser med bruseniche og lille skabsarrangement. Fra fordelingsgangen endvidere adgang til brygger/fyrrum, hvorfra der er udgang til den ene del af den hyggelig have og fliseterrasse.

Haven er indhegnet for hund, men også dejligt, hvis der er børn i husstanden eller på besøg. Der er et godt stykke have på begge sider af huset, så der er god plads at boltre sig på.

Kontakt Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller aftale af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk 

Bestil salgsvurdering

Når du klikker her accepterer du, at 10NiBolig må kontakte dig via e-mail eller telefon. Se mere i Vilkår og regler.

Tilmelding til køberkartotek

Når du klikker her accepterer du, at 10NiBolig må kontakte dig via e-mail eller telefon. Se mere i Vilkår og regler.