Vis oplysninger

NYHED

Skjul oplysninger
Vis billeder

Hovedvejen 57 , 4733 Tappernøje
Adresse
Hovedvejen 57
4733 Tappernøje
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal194 m2
Grundareal2.705 m2
Udhusareal25 m2
Garageareal119 m2
Overdækning25 m2
Byging til kontor118 m2
Stuer3
Værelser5
Planer2
Byggeår/Ombygget1962/2019
Økonomi
Kontantpris2.495.000 kr.
Månedlig ejerudgift2.965 kr.
Energimærke
Standardfinansiering
Udbetaling125.000 kr.
Brutto *9.841 kr.
Netto *8.780 kr.
*)Brutto og Netto er ekskl. ejerudg.

Tjek boliglån

Skøn ejendom, der er opført i 4 længer omkring en hyggelig gårdsplads. Bygningerne indeholder stor charmerende beboelse på 195 m2. Rigtig fine arealer med garage, lager, værksted, fyrrum. Sidste længe, fremstår i samme stand som hovedhuset indvendigt og er p.t. registreret som erhverv, men kan bruges til en dejlig bolig, ændring af status vil dog kræve godkendelse fra kommunen.

Det er således en ejendom, hvor hele familien kan udfolde sig med både arbejdsplads hjemme og diverse hobbys.

Beliggenheden er også i top for den aktive familie, da der er børnehaver, skole, indkøb i området og samtidig er der få min til både skov og vandet. Motorvejstilkørslen ligger kun få min fra byen, hvilket er en fordel både for pendler-familien, men også i forhold til evt. erhverv, hvor kunder og varelevering har gode adgangsforhold.

Beboelsen ligger med hyggelig forhave mod vejen og rigtig dejlig aflukket og ugeneret terrasseområde. Fra god stor indkørsel med P-forhold er der adgang til hovedhusets entre med skabsvæg og kig til køkkenet, herfra er der adgang till dejlig lys stue med åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet kan betegnes som et moderne landkøkken med god spiseplads til hele familien og charmerende detalje, hvor køkkenet er udnyttet med bænkpladser ved vinduet. Fra køkkenet er der udgang til terrassen med halvtag og haven. I stueplan også stort lækker bryggers med adgang fra køkken og fra gårdspladsen. Meget stort badeværelse med badekar på fødder, bruseniche, separat toilet og egen garderobeafdeling (kunne det måske blive en sauna med tiden..). En helt lille spa afdeling.

1. salen har adgang via stuen og indeholder husets værelser og endnu et toilet. Nuværende ejer har valgt at have to værelser på 1. salen, hvor det ene rum er meget stort, men det kan indrettes anderledes.

Fra indkørslen er der ligeledes adgang til erhvervsdelen, der indeholder entre med garderobe videre adgang til stort rum med flot buede vinduespartier ud mod p-pladsen, herfra udgang til gårdspladsen. Mindre disponibelt rum. Stort spisekøkken/personalekøkken. Stort lyst badeværelse. 1. sal med stort disponibelt rum. Denne afdeling kan være festlokale, hobbyrum til hele familien eller erhverv. Benyttelse til beboelse, vil kræve en godkendelse og evt. bygningsmæssige ændringer.

Den sidste længe, der omkranser gårdspladsen indeholder stort værksted/lade, hvor der er udnyttet med loft til opbevaring. Port med indkørsel bag ved ejendommen. Fyrrum, hvor der er pillefyr, lille integreret udhus og stort disponibelt rum, til opbevaring, lager eller lignende.

Opvarmningen sker med pillefyr suppleret m. solvarmeanlæg 5m2 solfanger.

Rigtig hyggelig gårdsplads belagt med holmegårdsten og indrettet med flere hyggeområder.Bag ejendommen ved værkstedet og erhvervsdelen, er der have, der hovedsageligt består af græsplæner. Så der er god plads på både grund og bygninger at boltre sig på, ejendommen har blot brug for en ny familie, der kan bruge den i mange år, og få glæde af den lige som sælgerne har haft.

 

Ejendomsmæglere er ikke omfattet af lukningen af liberalt erhverv, så du kan booke fremvisninger som normalt.

Kontakt blot Tine Lydolph Nielsen ved spørgsmål eller bookning af fremvisning. 

Tlf.: 22 16 59 49 - mail@10nibolig.dk

Men vi passer på hinanden og alle fremvisninger hos 10NI Bolig er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af COVID-19. 

Så du kan roligt bestille en fremvisning.

Der kan også foretages digitale fremvisninger for dig. Og du kan se på de 3D-rundvisninger, der ligger på en del af boligerne her på hjemmesiden.

Alle møder kan afholdes digitalt og vi kan signere dokumenter/aftaler digitalt.