Få en salgsvurdering af din ejendom i Næstved

Overvejer du at sælge din bolig?
10NI Bolig udarbejder gerne en uforpligtende salgsvurdering af din bolig eller ejendom. Efter en besigtigelse udarbejder jeg et salgsoplæg, der også rummer et budget for handlen.

Få et salgsvurdering og oplæg på salg af din bolig, hvor jeg håndterer handlen fra a-z, hvor salæret er tilpasset netop din ejendom og markedsføres online med fuld pakke inkl. de sociale medier. 

Eller få et alternativt oplæg og salgsvurdering, hvor du selv fremviser boligen til en fast pris på kr. 30.000 inkl. moms, markedsføring light og billedpakke.

 

Hvorfor skal 10NI Bolig være din mægler?

At vælge den rette mægler til at sælge sin bolig beror på tillid, temperament og kemi.

10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel og en handel hos os er en totalhandel, hvor jeg tager vare på hele processen.

Det betyder for dig, at jeg tager mig af din sag helt fra den første indledende vurdering og frem til nøglen bliver overdraget til køberen og sagen afsluttes.

Jeg deltager derfor også i alle fremvisninger af din bolig og via en tæt dialog, formidler jeg udviklingen i interessen for din bolig til dig. 

Da en personlig handel også handler om muligheden for valg, kan du vælge at fremvise din bolig selv. Du får selvfølgelig stadig en personlig behandling af handlen, blot har du selv kontakt med køberne omkring fremvisninger.

Vil du have en lokal ejendomsmægler i Næstved, der brænder for at sælge DIN bolig - så vælg 10NI Bolig.

Ejendomsmægler Tine Lydolph Nielsen

Ejendomsmægler Tine Lydolph Nielsen

10NI Bolig flytter "hjem til dig". Fra foråret 2022 vil kontoret blive digitalt og mobilt. Det betyder, jeg kommer til dig, når vi skal mødes.

Jeg kan altid træffes på 22165949 og mail@10nibolig.dk

Tine Lydolph Nielsen