Tine Lydolph Nielsen, 22 16 59 49, mail@10nibolig.dk

Tine Lydolph Nielsen, 22 16 59 49, mail@10nibolig.dk

Få en salgsvurdering af din ejendom.

Overvejer du at sælge din bolig? 10NI Bolig udarbejder gerne en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering af din ejendom. Efter en besigtigelse af din ejendom, udarbejder jeg et salgsoplæg, der også rummer et budget for handlen.

Ved en fælles gennemgang af salgsoplægget får du indblik i baggrunden for min prisfastsættelse af ejendommen samt overblik over, hvilke ydelser du får for dit salær og hvordan jeg har tænkt mig at formidle din ejendom videre til potentielle købere.

Hvorfor skal 10NI Bolig være din mægler:

At vælge den rette mægler til at sælge sin bolig beror på tillid, temperament og kemi.

10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel og en handel hos os er en totalhandel, hvor jeg tager vare på hele processen. Det betyder for dig, at jeg tager mig af din sag helt fra den første indledende vurdering og frem til nøglen bliver overdraget til køberen og sagen afsluttes. Jeg deltager derfor også i alle fremvisninger af din bolig og via en tæt dialog formidler jeg udviklingen i interessen for din bolig til dig.

10NI Bolig er en engageret og selvstændig ejendomsmægler i Næstved, der ikke er underlagt et overordnet salgskoncept. 10NI Bolig er kendt som en professionel, personlig og ærlig formidler af ejendomshandler og her er salæret afhængig af opgaven og ikke af boligens pris. Nogle boliger er lettere at sælge end andre og det afspejler sig i salæret.

Vil du have en lokal mægler, der brænder for at sælge DIN bolig, så vælg 10NI Bolig.

Bestil salgsvurdering

Når du klikker her accepterer du, at 10NiBolig må kontakte dig via e-mail eller telefon. Se mere i Vilkår og regler.